Cabbisi™ - de nieuwe, kleine saladekool

Healthy! Trendy! Easy! Take it Cabbisi™!

Cabbisi is nieuw! Het heeft een milde, knapperige smaak, een uniek voedingsprofiel en het formaat van een krop bindsla. De bereidingswijze is simpel en leuk – precies wat de moderne consument wil.

Gezond!

Cabbisi is net zo simpel en vers als sla en net zo gezond als kool. Onderzoeken maken de extra gezondheidsvoordelen ten opzichte van sla inzichtelijk: 7,7 keer zoveel vitamine C, 3 keer zoveel vitamine B6, 1,5 keer zoveel voedingsvezels en 2,21 keer zoveel natuurlijke zoetheid! Hiermee voldoet Cabbisi aan de nieuwste trend op het gebied van consumenteneisen voor gezonde, simpele voeding.

Trendy!

Cabbisi biedt de volgende gezondheidsvoordelen binnen een nieuwe trend op voedingsgebied. Het jongste lid van de koolfamilie is rijk aan vitamine K en antioxidanten als glucosinolaten. Het heeft de eigenschappen van sla die consumenten zo waarderen, waardoor het snel en eenvoudig is te bereiden – koken is niet nodig. Cabbisi is trendy.

Easy!

Versheid en gemak: de grootste voedingstrend in jaren. Consumenten willen maximale gezondheidsvoordelen met zo weinig mogelijk moeite. Cabbisi combineert een eenvoudige bereidingswijze met verrassende veelzijdigheid. Hoewel Cabbisi net zo klein is als een krop bindsla, maakt het grote indruk.

Twee keer zo leuk: combi-verpakkingen

Het voedingsprofiel van Cabbisi vormt een ideale aanvulling op de gezonde eigenschappen van sla. Samen zijn de twee een mooie, gezonde combinatie. Combi-verpakkingen met sla zijn een nieuw en een spannend idee. Andere combinaties kunnen uw klanten inspireren tot het uitproberen van nieuwe recepten. Het Cabbisi concept – eenvoudig te bereiden als salade, in de wok of als poké bowl – is fantastisch. Het biedt bewezen voordelen!