Demodagen Fijnaart (herfst)

Welkom op de demodagen in Fijnaart! Zes weken lang, van 18 september tot en met 27 oktober 2017, presenteert Rijk Zwaan zijn complete vollegrondsassortiment. Natuurlijk laten wij veel nieuwe rassen zien, interessant voor telers en ketenpartners wereldwijd. We horen graag uw mening over de kwaliteit én marktkansen.

Knox™ én Knox™ Core

Wat kunt u verwachten? Allereerst een nieuw concept in sla: Knox™ Core. Deze unieke eigenschap houdt de pit van de sla mooi wit, hetgeen een groot voordeel is voor de verse markt. Ideaal voor de industrie is de eigenschap Knox™, die zorgt dat het gesneden blad minder snel verkleurt. U vindt een groot aantal bestaande en nieuwe Knox™-slarassen en verschillende Knox™ Core-slarassen op het proefveld. 

Spinazie in vele soorten

Spinazie heeft uiteraard ook een belangrijke plek op de demodagen. Ervaar ons brede en vernieuwde assortiment van industriespinazie, babyleaf spinazierassen en oriëntaalse spinazie. Voor elke markt en toepassing zijn er noviteiten te zien. 

Alle toppers

Noemenswaardig is ons uitgebreide koolassortiment in vele kleuren, soorten en maten. U vindt bovendien alle toppers in babyleaf sla, rucola, snijbiet, veldsla, radijs, andijvie, knol- en bleekselderij, prei, wortelen en rode biet. Een nieuwkomer is de courgette. Rassen die in Zuid-Europa goed presteren, zijn nu in Nederland op proef.
 

Bel voor een rondleiding

Uw interesse gewekt? Maak dan direct een afspraak voor een rondleiding met uw contactpersoon bij Rijk Zwaan of met proefveldcoördinator Arno van Oers, tel. +31 (0) 6 53 30 50 58. In verband met de hygiëne vragen wij u voor uw bezoek schone schoenen aan te doen.

Noteer uw bevindingen in de app

Tijdens de demodagen is de RZ Partner app een handig hulpmiddel. U kunt namelijk uw favoriete rassen of nummers vastleggen. Download de app de App- of Playstore.

Graag tot ziens in Fijnaart!

Locatie:
Rijk Zwaan Fijnaart
Eerste kruisweg 9
4793 RS Fijnaart
Nederland

Vind ons hier via Google maps