Demoveld Fijnaart (zomer)

19 juni - 7 juli 2017 Rijk Zwaan Fijnaart, Eerste kruisweg 9, 4793 RS Fijnaart

Komt ‘t zien, voelen of zelfs proeven! Op onze demoweken van 19 juni tot en met 7 juli 2017 bent u van harte welkom in Fijnaart om onze nieuwe aanwinsten en het huidige rassenpakket voor de vollegrond te beoordelen.

Bekijk ons brede assortiment

Een paar hoogtepunten? Allereerst ons brede en innovatieve sla- en spinazieassortiment. We presenteren er de nieuwste slatypen met de KnoxTM-eigenschap, slarassen met fysio 33 en spinazierassen met fysio 16. Een verrassende nieuwkomer is rucola. Ook het verbeterde rassenpakket van bloemkool is een aanrader. Op het proefveld vindt u verder kool, andijvie, radijs, veldsla, knol- en bleekselderij.

Uw persoonlijke rondleiding

Voor een bezoek kunt u een afspraak maken met uw contactpersoon van Rijk Zwaan of met proefveldcoördinator Arno van Oers (06-53305058). Zij leiden u persoonlijk rond. Al uw vragen over teeltwijze, jaarrond beschikbaarheid of zaadhoeveelheden kunnen zij beantwoorden. Uiteraard horen zij graag uw mening over de getoonde rassen.

Samen werken aan hygiëne 

Tijdens deze demodagen ontvangen wij bezoekers uit de hele wereld. Samen doen wij er alles aan om verspreiding van ziektes te voorkomen. Zo vindt u op ons demoveld ontsmettingsmatten. Wij vragen u om met schone schoenen naar het evenement te komen. Plastic overschoenen, laarzen en regenkleding stellen wij beschikbaar.

Gebruik de Rijk Zwaan Partner RZ app

Voor uw gemak bieden wij de Rijk Zwaan Partner RZ app. Bij de meeste rassen op het veld staat een QR-code, die u kunt scannen. U leest dan uitgebreide informatie over het ras. Deze kunt u aanvullen met uw eigen foto's en notities. Ook favorieten markeren is heel eenvoudig. Zo heeft u na uw bezoek alle gegevens op een rij.

Download hier de app.

We zien u graag in Fijnaart!

Locatie

Rijk Zwaan Fijnaart
Eerste kruisweg 9
4793 RS Fijnaart
Nederland

Vind ons hier via Google maps