Biobeurs 2021 schakelt om naar online Biokennisweek

18 t/m 22 januari Online

Dit jaar geen fysieke Biobeurs maar een online Biokennisweek. Vijf dagen vol inhoudelijke workshops, standhouders, productinnovaties, kennis over omschakelen en nog veel meer. Laat u inspireren en ontdek wat biologisch (nog meer) voor u kan betekenen. De Biokennisweek is dé plek om nieuwe kennis op te doen en online relaties te ontmoeten.

Maandag 18 januari 09.00 uur gaat de week van start en duurt tot vrijdag 22 januari 18.00 uur. Met een paar muisklikken ontsluit u het volledige assortiment biologische groenterassen van Rijk Zwaan, opent u het speciaal ontwikkelde foodservice-magazine en bekijkt u de informatiefilm over onze nieuwe bio-coating. Ruiken en proeven is er dit jaar helaas niet bij. Kennisoverdracht en visuele inspiratie des te meer.

Op de beursdagen zijn Heleen Bos, Daan Heidema, Maarten van Geest en Koen T’Syen via de chatfunctie op het platform te bereiken. Een telefonische afspraak maken kan natuurlijk ook. Ze geven advies op maat en helpen navigeren naar de gewenste informatie. Er zijn ruim 90 inhoudelijke workshops en lezingen, verspreid over de vijf kennisdagen. Hier kunt u uw kennis over biologisch vergroten en verder verdiepen. Rijk Zwaan participeert in de workshop Ketenaanpak voor meer biologisch zaad. Heleen spreekt daar over de bijzondere spinazie-pilot.

De online ontmoetingsplek biedt vooral veel flexibiliteit en efficiëntie. Het entreebewijs geeft een week lang toegang tot de stand van Rijk Zwaan en de overige exposanten. Inschrijven is niet nodig. En alles via het beeldscherm, wanneer het u het beste uitkomt.

Met de relatiecode Rijk3479# kunt u via de website van Biokennisweek een kaartje bestellen.
Bij gebruik van deze code is het kaartje gratis.
Klik hier voor gratis toegang