Demodagen Fijnaart (zomer)

17 juni - 5 juli 2019 Rijk Zwaan Fijnaart, Eerste kruisweg 9, 4793 RS Fijnaart

Wilt u weten welke rassen Rijk Zwaan te bieden heeft voor de vollegrond? Wij nodigen u van harte uit voor onze jaarlijkse demoweken van 17 juni tot en met 5 juli 2019. Op het proefveld in Fijnaart zijn telers en andere ketenpartners uit de hele wereld welkom om de noviteiten en het huidige rassenpakket voor de vollegrond te beoordelen.

Partner RZ app

De productinformatie van alle rassen op het veld vindt u in onze Rijk Zwaan Partner RZ app. Overzichtelijk en altijd up-to-date! Bij elk ras op het veld staat een QR-code, die u kunt scannen voor de rasinformatie. In de app vult u deze rasinformatie eenvoudig aan met uw eigen foto's en notities. Heeft u vragen over de app, dan helpt de rondleider van Rijk Zwaan u graag verder.

Uw persoonlijke rondleiding

Voor een bezoek kunt u een afspraak maken met uw adviseur, chainmanager, andere contactpersoon van Rijk Zwaan of proefveldcoördinator Arno van Oers (06-53305058). Zij leiden u persoonlijk rond. Alle vragen over de teelt, afzetmogelijkheden en jaarrond beschikbaarheid van de rassen kunnen zij beantwoorden. Uiteraard stellen zij uw mening over het assortiment zeer op prijs.

We zien u graag in Fijnaart!

Locatie

Rijk Zwaan Fijnaart
Eerste kruisweg 9
4793 RS Fijnaart

Zie Google maps voor een routebeschrijving