Ontmoet ons op de Biobeurs

18 en 19 januari 2023 Brabanthallen Den Bosch

De aankomende editie van de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch is na twee digitale edities, een unieke gelegenheid voor de gehele biologische keten om elkaar eindelijk weer live te ontmoeten. De uitdagingen in de markt leiden tot specifieke vragen om kwalitatieve groentezaden, marktkennis en een sterk en coöperatief netwerk binnen de keten. Graag nodigen wij u uit in onze stand op 18 en/of 19 januari, waar onze bio-specialisten u zullen informeren over de laatste ontwikkelingen omtrent bio en ons biologisch assortiment. U kunt ons vinden in stand 45.

Onze highlights

In onze stand presenteren we met trots onze heerlijke saladetomaat Tafury RZ, onze wokkomkommer en onze ToBRFV resistente tomatenrassen. Kom gerust langs voor een goed gesprek onder het genot van heerlijke knolselderijbroodjes.

Bezoek de beurs

Wij zien ernaar uit u weer te ontmoeten en waardevolle kennis uit te wisselen over marktinformatie, kwaliteitsrassen en hoe we kunnen samenwerken om de biosector te laten groeien. Neem voor meer informatie over ons biologisch assortiment of onze bezigheden omtrent bio, een kijkje op onze organic website.
Kijk voor meer informatie over en toegangskaarten voor de Biobeurs op hun website.

We zien u graag 18 en of 19 januari!