Vroege demodagen 2021

14 juni t/m 2 juli Fijnaart, Nederland

Van 14 juni tot en met 2 juli organiseren we onze demodagen 2021 op ons demoveld in Fijnaart. We nodigen u van harte uit om de demo te bezoeken!

We leiden u met plezier rond langs ons brede assortiment sla en vollegrondsgroenten op het demoveld. U kunt aangeven waar uw interesse naar uitgaat, zodat we gericht kennis kunnen uitwisselen over uw wensen en onze oplossingen.

Nieuw is de eerste groene Salanova® Teenleaf met eikenbladvorm. Verder is Knox volop aanwezig in het gehele sla assortiment en tonen we de voordelen van Knox voor zowel versneden sla alsook voor de verse markt. Speciaal is de Crunchy Lettuce lijn, een stabiele combinatie van de zoetheid van romaine sla en sappige bite van ijsbergsla. Bij bloemkool brengen we kleur onder de aandacht, zoals bijvoorbeld de groene Vitaverde RZ F1 en de paarse bloemkool Lavender RZ F1. Tenslotte vindt u op ons demoveld veel nieuwe rassen in het babyleaf segment: babyleaf sla, rucola, andijvie en veldsla.

Aanmelden is noodzakelijk, neem hiervoor contact op met uw teeltadviseur.
Kunt u onverhoopt de demo niet bezoeken dan bestaat ook de mogelijkheid voor een online meeting met een van onze specialisten.

We hopen dat we u kunnen begroeten in Fijnaart.