Samenwerken zit in onze genen

De langdurige vertrouwensrelaties die we hebben met telers stellen ons in staat sterke rassen te ontwikkelen en altijd oplossingen te vinden voor elk klimaat, elke kas en elk seizoen. In de serie 'The Future is sky' tonen onderstaande video's de samenwerking met zowel Nederlandse als internationale telers bij het telen van de rassen Carapaz RZ, Bonwell RZ en Skyview RZ.Al onze komkommerrassen op een rij


Bekijk ze hier

Carapaz RZ: arbeidsvriendelijk en PM-resistent komkommerras

In deze video deelt Martin de Hoog, komkommerteler bij Greenhouse Sisters in Nederland, zijn ervaringen met het arbeidsvriendelijke en meeldauw-resistente komkommerras Carapaz RZ en bespreekt hij de samenwerking met Rijk Zwaan.
 

Bonwell RZ: de multi-vruchtige minikomkommer met hoge resistentie tegen CGMMV

In deze video belichten we onze samenwerking met JEM Farms in Canada. We bespraken onze samenwerking en het Rijk Zwaan ras Bonwell RZ. Dit mini-komkommerras is hoog in productie en hoog resistent tegen CGMMV.

Skyview RZ: Perfect komkommerras voor hightech teeltsystemen

Met Skyper RZ en Skyview RZ heeft Jan Reijm van Reijm & Zn twee Rijk Zwaan komkommerrassen die zeer geschikt zijn voor hightech teeltsystemen. Marcel van Koppen, teeltco├Ârdinator bij Rijk Zwaan en Jan bespreken hun waardevolle samenwerking en leggen uit hoe ze er allebei de vruchten van plukken.