06 apr 2023

Het succes van Verdon RZ bij Foothill Greenhouses

In de nieuwste video van onze 'The future is sky' serie gaan we het gesprek aan met onze Canadese partner, Foothill Greenhouses. Hierin bespreken we de onderlinge samenwerking en Foothill's ervaringen met hun belangrijkste zomer-komkommerras: Verdon RZ.

Verdon RZ: CGMMV-resistent komkommerras

In de video vertelt Trevor Voorberg over zijn ervaringen met dit komkommerras. "Momenteel is Verdon ons belangrijkste zomerras", zegt hij. "Verdon houdt echt stand en heeft gewoon meer veerkracht dan alles wat we hebben geprobeerd van concurrenten en het Rijk Zwaan assortiment. Ik waardeer de CGMMV-resistentie; het is precies wat je nodig hebt in de hitte van de zomer."

Partnerschap met Foothill Greenhouses

Rijk Zwaan hecht veel waarde aan samenwerking. Door voortdurende de dialoog met telers aan te gaan, kunnen we blijven anticiperen op nieuwe uitdagingen in veranderende teeltomstandigheden. In de context van Foothill's partnerschap met Rijk Zwaan zegt Trevor: "We werken al tientallen jaren samen met Rijk Zwaan. Ik waardeer het zeer en merk het vooral in onze proeven. We zoeken naar synergie tussen rassen en organisaties."

Lees meer over onze 'The future is sky' campagne.