22 jan 2020

Innovatie in het saladeschap met de mini saladekool Cabbisi™

Goed nieuws voor iedereen die van salades houdt en graag gezond eet. Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zaan presenteert Cabbisi™ tijdens de Fruit Logistica van 5-7 februari. Cabbisi™, de mini saladekool, is de gezonde innovatie in het saladeschap en heeft potentie om een echte favoriet bij de consument te worden!

Cabbisi™ heeft een milde, knapperige smaak, een uniek voedingsprofiel en het formaat van een krop bindsla. De bereidingswijze is simpel en leuk – precies wat de moderne consument wil. “Cabbisi™ heeft potentie om echt een favoriet bij de consument te worden. De mini-saladekool is een innovatief product en door de uitgebalanceerde milde, zoete smaak, een toegevoegde waarde tot het assortiment aan kolen”, vertelt Michael Sempf, Project Leader Open Field bij Rijk Zwaan.

Healthy!

Het jongste lid in de koolfamilie is rijk aan vitamine K en antioxidanten als glucosinolaten. Cabbisi™ heeft de eigenschappen van sla die consumenten zo waarderen, waardoor het snel en eenvoudig is te bereiden – koken is niet nodig.

Trendy!

Cabbisi™ is net zo simpel en vers als sla en net zo gezond als kool. Hiermee voldoet Cabbisi™ aan de nieuwste trend op het gebied van consumenteneisen voor gezonde, gemakkelijke voeding.

Easy!

Versheid en gemak: een van de grootste voedingstrends in jaren. Consumenten willen maximale gezondheidsvoordelen met zo weinig mogelijk moeite. Cabbisi™ combineert een eenvoudige bereidingswijze met verrassende veelzijdigheid. Hoewel Cabbisi™ net zo klein is als een krop bindsla, maakt de saladekool grote indruk.

Twee keer zo leuk: combi-verpakkingen

Het voedingsprofiel van Cabbisi™ vormt een ideale aanvulling op de gezonde eigenschappen van sla. Samen zijn de twee een mooie, gezonde combinatie. Combi-verpakkingen met sla zijn een nieuw idee. Andere combinaties kunnen uw klanten inspireren tot het uitproberen van nieuwe recepten. Het Cabbisi™  concept – eenvoudig te bereiden als salade, in de wok of als poké bowl – is fantastisch.

“Tijdens de Fruit Logistica hopen we in contact te komen met telers en retailers, die geinteresserd zijn in het concept”. Door intensief samen te werken met partners in de keten heeft Rijk Zwaan meer impact, wat het beursthema ‘Stronger together’ benadrukt.

Interesse om met Rijk Zwaan ‘Stronger together’ aan een gezonde toekomst te werken? U bent van harte welkom op onze stand in hal 1.2, D-04. www.rijkzwaan.com/meet-us/fruit-logistica-2020

 

mini salad cabbage Cabbisi