17 jan 2023

Rijk Zwaan’s Winter Leafy Hydroponics Demo staat op de agenda

Van 1-10 februari organiseert Rijk Zwaan haar Winter Leafy Hydroponics High Tech Demo in Nederland. De demo van dit jaar omvat Rijk Zwaan's hydro assortiment, Salatrio en concepten voor de teelt van losse blaadjes op hoge dichtheid, allemaal onder kunstlicht om de uitdagende winteromstandigheden aan te kunnen. De demo is gunstig gepland met het oog op de aankomende Fruit Logistica in Berlijn, waardoor het een geweldige kans is voor tuinbouwprofessionals van over de hele wereld om de nieuwste concepten met eigen ogen te zien.

Hoogtepunten tijdens de demo

In februari organiseert Rijk Zwaan haar eerste Leafy Hydroponics Demo van het jaar in Dinteloord. Dit is de ideale gelegenheid voor tuinbouwprofessionals om de nieuwe en bestaande concepten van Rijk Zwaan, specifiek veredeld voor hydroponic teelt, te bekijken. Deze omvatten de prachtige Salatrio combinaties, de innovatieve Crystal en Salanova® rassen en meer dan 20 rassen voor de teelt van losse blaadjes op hoge dichtheid die een oplossing bieden voor de versgesneden industrie.

Ontmoet ons in Nederland

De teamleden van Rijk Zwaan staan te popelen om professionals uit de industrie te verwelkomen op de Winter Leafy Hydroponics Demo om hen te prikkelen en te inspireren met de hydroponisch geteelde rassen en concepten voor de teelt van losse blaadjes op hoge dichtheid. Bezoekers worden aangeraden om vooraf een afspraak te maken, zodat het bezoek kan worden afgestemd op de persoonlijke behoeften. Dankzij de gunstige timing van de Winter Leafy Hydroponics Demo kunnen buitenlandse bezoekers een stop in Nederland combineren met hun bezoek aan de Fruit Logistica in Berlijn.

Boek een afspraak

Voor een bezoek aan de Winter Leafy Hydroponics Demo kunt u contact opnemen met uw Rijk Zwaan vertegenwoordiger om een afspraak te maken voor een rondleiding of stuur een e-mail naar hydro@rijkzwaan.com