17 jan 2022

Rijk Zwaan zet palet van kleurrijke groenten in de schijnwerper

Kleurrijke groenten trekken consumenten naar het groenten- en fruitschap. Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan zet haar kleurrijke palet van frisse, gezonde en inspirerende groenten in de schijnwerper om retailers, handelaren en andere ketenpartners een duwtje in de rug te geven om de AGF-categorie nog meer kleur te geven. Neem contact met ons op tijdens onze internationale evenementen in februari, persoonlijk of online via live studiobijeenkomsten, voor meer informatie.

Colourful Products

Onze producten zijn afgestemd op de behoeften van de markt, onze klanten en de eindconsument. “Wie kan er een verrassende paarse ‘Lavender’ bloemkool of een mix van kleurrijke snackgroenten weerstaan? En heb je onze Sweet Palermo-puntpaprika's al gezien in een opvallende reeks van rode, oranje, gele en zelfs chocoladekleuren?” vertelt Jan Doldersum, Manager Chain & Retail bij Rijk Zwaan. Kleurrijke groenten trekken de aandacht en overtuigen mensen om ze te eten. Als je aan kleur denkt, biedt ook sla innovatieve, kleurrijke kansen. Doldersum voegt toe: “Ons nieuwste Salatrio-concept biedt consumenten een aantrekkelijk slaboeket met een interessante mix van kleuren en bladvormen.”

Rijk Zwaan’s palette of colourful vegetables is in the spotlight

Colourful Partnerships

Consumenten hebben hoge verwachtingen van de jaarrond beschikbaarheid van verse groenten en fruit. Samenwerking tussen telers, retailers en andere ketenpartners zorgt voor een aantrekkelijke AGF-categorie, met een constant hoog kwaliteitsniveau. "Als groenteveredelingsbedrijf is ons doel niet alleen om innovatieve groenterassen op de markt te brengen, maar ook om sterke samenwerkingen in de keten aan te gaan en een partner te zijn voor inkoop en categoriegroei", legt Doldersum uit. We zetten in op samenwerkingsrelaties met partners die ook dezelfde waarden en ambities delen voor een gezonde toekomst.

Colourful Society and People

Onze mensen komen uit verschillende landen en culturen, maar samen hebben we één doel; de groenteconsumptie verhogen. We geven om een ​​duurzame wereld en de mensen daarin. Het is ons vak om aantrekkelijke groenten te ontwikkelen voor consumenten over de hele wereld. Door langer houdbare groenten te veredelen, verminderen we voedselverspilling en stellen we onze partners in staat verpakkingen te verminderen waar ze kunnen. “We zetten ons in voor een mooiere, duurzame toekomst”, besluit Doldersum.

De evenementen van Rijk Zwaan in februari

Tijdens onze evenementen in februari laten we ons kleurrijke palet van frisse, gezonde en inspirerende groenten zien. U kunt contact met ons opnemen – persoonlijk of online via live studiobijeenkomsten – tijdens onze High Tech Hydroponic Demo in Fijnaart (week 5 en 6), studiobijeenkomsten live vanuit ons Retail Center in Berlijn (week 6) en onze Open-field Demo en Hydroponic Demo voor Mid Tech in Spanje (week 7).

Rijk Zwaan’s palette of colourful vegetables is in the spotlight
Rijk Zwaan’s palette of colourful vegetables is in the spotlight