11 mrt 2021

TechnoHouse on(line) Tour | Digital Services

Ben je geïnteresseerd in het toepassen van softwareontwikkeling en data-analysetechnieken om klantrelaties op te bouwen in de tuinbouw? Meld je dan nu aan voor de live-uitzending van TechnoHouse on(line) Tour op 11 februari!

- NIEUWE DATUM: De TechnoHouse on (line) Tour ‘Digital Services’ editie is verplaatst van 11 februari naar 11 maart 2021 vanwege het winterweer dat zorgt voor moeilijke reisomstandigheden in Nederland. Hoewel het een online evenement is, moeten experts en crew naar onze locatie in Fijnaart reizen om het evenement te faciliteren. Alle deelnemers zijn per e-mail geïnformeerd en alle inschrijvingen blijven automatisch geldig voor donderdag 11 maart 2021.

Dit online evenement biedt een rondetafelgesprek met drie experts, live vanuit onze Research & Breeding kas in Fijnaart (NL). De experts vertellen eerst meer over hun werk- en onderzoeksveld in een korte video. Vervolgens wordt, onder leiding van presentatrice Adine Tjeenk Willink, dieper ingegaan op het onderwerp. In het tweede deel van het programma, ‘Sharing TechKnow’, geven we het (online) podium aan drie deelnemers. Zij krijgen de kans om hun ‘digital service’-gerelateerde kennis of idee te pitchen aan de experts! Ben je geïnteresseerd om je kennis te delen, bij te dragen aan de discussie en feedback te krijgen van de experts? Schrijf je in voor TechnoHouse on(line) Tour en beschrijf de inhoud van je pitch op het aanmeldformulier.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.rztechnohouse.com.