Rijk Zwaan heeft het

Een complete medley snacktomaten

Een complete medley snacktomaten

Rijk Zwaan heeft het: een volledig assortiment mini-rassen. Rood, oranje, pink, bruin, geel en groen. Variërend van plum tot blocky. En allemaal met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Naast de bekende rassen zijn er komend teeltseizoen 6 nieuwkomers op proefbasis beschikbaar.

6 nieuwkomers

Wie kent ze niet, de snackbekers met een bont palet aan smakelijke tomaatjes. Voor de lekkere en gezonde trek. De interesse voor dit product stijgt nog steeds en voor aanbieders is het wel zo prettig alle benodigde rassen van één leverancier te kunnen afnemen. Rassen als Solarino RZ en Operino RZ hebben hun kwaliteit reeds bewezen. Nu is het de beurt aan 6 nieuwkomers. Na 2 jaar testen zijn ze klaar voor de praktijk. Volgende stap? Zo veel mogelijk product bij de retail neerzetten. Laat de klant ze proeven!

Alle kleuren

We hebben het over 72MP0023 (rood), 72-018 RZ (geel), 72-019 RZ (oranje), 72-020 RZ (pink), 72-021 RZ (groen) en 72-022 RZ (bruin). Alle tomaatjes hebben een gemiddeld vruchtgewicht van 10 à 13 gram en een brixwaarde rond de 10. Daarnaast zijn de nieuwe rassen opvallend sterk tegen scheuren. Unieke eigenschappen hebben ze natuurlijk ook. Zo horen we goede geluiden over de fijne bite van het bruine tomaatje. Met behoud van een prima houdbaarheid. De kleur van dit type is ook ongelooflijk mooi. Laat de vruchtjes iets langer doorrijpen en er verschijnt een bordeauxrode gloed. Qua kleur zetten we ook met groen een prima nieuw product neer. Een mooie aanvulling op de huidige rassen/mogelijkheden. Bij de lekkere en stevige rode introductie verwachten we een prima arbeidsplaatje vanwege een gunstige oogstnorm. En wat te denken van de lekkere, ietwat typische smaak van oranje? Kortom, het volledige assortiment in één hand. Probeer ze zelf.